Carrie, Ebba och Jag

106088-67
Bild: hbo.com

Ebba är en riktig toppentjej enligt mig, och när jag läste att hon blev kritiserad för sin snedtofs, som dessutom både jag och Carrie gillar (läs med humor), ja, då var jag tvungen att peppa henne lite! Heja snedtofsen!

Glöggpartyt

106088-66
Bilder: blossa.se, inreda.com, ellos.se, scorett.se,
netaporter.com, oasisstores.com, fcuk.com

Snart stundar en av de mysigaste perioderna på året, då det är dags att samlas och dricka glögg! Blossas årgångsglögg 06, som kom ut i butik den 6 november, tenderar att ta slut inom några veckor efter lanseringen, oavsett vilken volym som prepareras i affärerna, så skynda skynda! Årets glögg har en frisk smak av lingon, klassiska glöggkryddor och enbär.

Till glöggpartyt har jag gärna den här underbara klänningen från Oasis, £60, i silke, som defenitivt matchar lingonen i drycken!!!

Klänningen matchar jag gärna med en gnistrande clutchväska också från Oasis, £25.

De gråa pumpsen med den röda "signumsulan" skulle vara drömmen till ett oförskämt pris, Christian Louboutin, $540.

Om inte en sprakande röd klänning, kanske en härligt grön kjol från fcuk, £55? Ja, tack!!!

En top att ha till, Bustier Top från Philip Lim, $359.

En söt liten fuskpälsväska, Tiamo 429kr, från Scorett, ger outfiten en vintrig touch!

Sist men inte minst, de röda pumpsen!!! Läckerheterna i mockaimitation kommer från Ellos och har ett mycket behagligt pris, 299kr!

Julgranskulorna från Rice, 50kr, och doftljuset från Day Birger et Mikkelsen, 195kr, finns på inreda.com.

Drömklänningen till nyår

106088-69
Bild: saksfifthavenue.com

Denna underbara ABS Strapless Party Dress, $290, vill jag defenitivt ha i garderoben! Hur perfekt skulle den inte vara till nyår? Jag är stormförtjust!!!

Snyggaste ögonskuggan med rätt makeupbas

106088-62
Bilder: lumene.com, lancome.com


Rock chic jess

106088-61
Bilder: netaporter.com, ellos.se, hm.com, fcuk.com
hqhair.com, essie.com, sweetkisses.net

Jag gillar verkligen Jessicas rockiga stil! Defenitivt tufft och chict! Svart och rött är en läcker kombination tycker jag! Ett måste är ett par snygga svarta, gärna slitna, jeans till!

Den översta av jackorna, Wera Wang Cropped Wool Jacket, $2480, hutlöst pris.. Väldigt tjusig, men samtidigt tuff med rätt accesoarer! Den nedersta, väldigt lik den som Jessica har på bilden, FCUK Jet Jacket, £85, en riktigt snygg kavaj som väcker habegär!

Jumpern är från Ellos, till det trevliga priset av 199 kr! Stickad bomull är min favorit! Inga stickiga ulltröjor tack!

Stövlarna är pricken över i:et över den här outfiten, utan dem är det svårt att vara rockig med så tjusiga jackor. Från Netaporter kommer dessa Kors by Michael Kors Knee high boots $395, men du hittar många snygga ute i affärerna!

En röd väska är alltid snyggt och ett måste för rockiga tjejer ;-D Denna läderimitation är från HM och kostar 149 kr.

Face Stockholm har bra läppstift, och Essie bra nagellack. Båda har dessutom en massa snygga färger att välja mellan!

Pärla i höstmörkret

106088-60
Bild: tintinofscandinavia.com

Denna underbara cardigan från Marlene Birger för 1899 kr skulle jag absolut kunna tänka mig i höstmörkret! Bara den inte är för stickig ;-D

Mysiga stunder

106088-59
Bilder: netaporter.com, burberryusaonline.com,
mywardrobe.com, ellos.se, voluspa.com

Jag föll totalt när Amanda bloggade om kjolen från Dorothy Perkins häromdagen, tycker den är superfin! Den skulle jag vilja ha med en skön jumper, denna från Ellos tycker jag är prisvärd!

Det står mys skrivet över hela den här underbara ponchon från Day Birger Et Mikkelsen, det är verkligen en must have inför vinterns mys framför brasan med ett glas vin och doftljus!

Det finns en massa doftljus i affärerna, och den här har en lite rolig historia bakom sig. Just den här doften, Crisp Champange, från Voluspa är Steven Spielbergs frus absoluta favorit. När de skulle ha en fest så ville hon dekorera med doftljusen, så de köpte upp hela lagret från leverantören! Det slutade på en summa runt 300 000 kr! Personligen tycker jag att doftljusen från IKEA fungerar utmärkt, favoriten är vanilj.

Jag har alltid önskat mig ett par öronmuffar (!) med päls, en vacker dag kanske jag slår till, eller så kommer tomten med ett par kanske?

Drömskorna från Christian Louboutin får förbli en dröm, får leta efter lookalikes ute i butikerna.

Most gorgeous dress

106088-62
Bilder: netaporter.com, asos.com,
houseofdereon.com

Tappade nästan andan när jag såg den här glamorösa partyblåsan från Proenza Schouler! Tyvärr så får den fungera som inspiration då priset inte är nådigt.. $1925.. Men den är snygg tillsammans med dessa slingbacks från ASOS för £200, och en glammig väska från House of Dereon, för $98!

Åh vilken härlig jacka

106088-51
Bild: sweetkisses.net

Den här underbara jackan/coaten skulle jag gärna springa omkring och se mysig ut i på stan!!! Vet tyvärr inte vad det är för märke.. Någon som vet? Däremot så har jag sett några lookalikes på Vero Moda! Hoppas hoppas jag hittar nåt liknande!