Perfect spring dress

image114
Bild: glitzy.se

Åh, den här klänningen/tunikan i chiffong från Glitzy får gärna flytta in i min garderob, hoppas hoppas.. Tänk vad fulländad vårens picknickar vore med den.. Hmm.. Är nyss hemkommen från årets första picknick i Hagaparken! Något så glammigt som korvgrillning, med vin, det ni! Riktigt mysigt var det iaf, älskar när det är så härligt nygrönt på träden. I helgen bär det av till Dalarna för ett stort födelsedagsfirande, ska bli riktigt trevligt, sen på måndag är det ju Valborg! Får se vad som hittas på, ha en trevlig helg så länge!

Topshopmingel

image111
Bild: Mjuk

Jag och Sara var förbi minglet med Veckorevyn igår. Alltid trevligt att träffa tjejerna från Veckorevyn, de är supergulliga allihop! Sprang också på Fashionina, som var modell för kvällen! Trevligt att träffa dig! Outfits för kvällen var:

Lisen - Supersöt blus från Massimo Dutti med ett par jeans.
Ebba - T-shirt från Topshop med noter på, kjol från HM, Sara Berman-jacka/kavaj med supersöt rosett bak, YSL-väska, och rosa skor från Topshop.
Jag - Klänning från Koola Anna, kofta och kappa från Vila, och skor från Scorett.
Hannah - Svart blus från Miu Miu och svart Oasis-linne matchat med snyggt metallicfärgat Miu Miu-skärp, beiga byxor från Acne, ursnygga leopardpumps Topshop, ej i bild.

African Sunset

image108
Bild: Mjuk

Sitter just nu och dricker ett av mina absoluta favoritteer, African Sunset, ett grönt te från Bönor och Blad. Det har bitar av morötter och papaya tror jag, och gula blomblad, det doftar helt underbart! Jag älskar koppar av alla dess slag, och den här koppen från Indiska dricks det både te och kaffe latte i! Den absolut bästa tefiltret heter Teeli, och finns bla på NK.

Party lipstick with party dress

image107
Bild: strawberrynet, Mjuk

Blev inspirerad när Taru visade sin nya kärlek Diorlywood Pink No 565 från Dior och var tvungen att springa ut och prova. Blev dock mer imponerad av Isa Doras Perfect Moisture Lipstick, Rhododendron No 103, som till ett bättre pris tom satt bättre och längre. Det är dessutom oparfymerat och mjukgörande, så man slipper den typiska läppstiftsmaken! Finns i många färger, kan verkligen rekommenderas! Hurra för Isa Dora!

image106
Bild: Mjuk

Min senaste partyoutfit: Med Isa Doras läppstift Rhododendron No 103 och nagellack i samma ton från Essie, Can´t Filmfest No 386 (det bästa nagellacket jag provat, myten är sann!) hade jag min Partyklänning från Vila. Mina boots från förra året fick också vara med och parta, kommer från Ash, finns på Rizzo.

The perfect top

image95
Bild: oasisstores.com, accessorize.com

Lagom till påsk så passar väl den här underbara gula toppen £ 55 från Oasis. Matchas gärna med Citizen-jeansen i förra collaget.

Det söta halsbandet med en fjäril £ 12 från Accessorize.

Röda skor är en passion just nu, och dessa, från Accessorize kostar £ 30.

Blå väska med rosett , £ 25 också från Accessorize.