She´s such a beauty

106088-76
Bilder: katie-holmes.org

Åh, är helt förälskad i Katie Holmes uppenbarelse på Vanity Fair After Party, i Armani såklart! Hon är min personliga favorit på hela Oscar-tillställningen! Jag älskar jag hur de skira färgerna i huden återges i klänningen, hur skuggorna faller. Hon speglar en sådan otrolig kvinnlighet, samtidigt som hon har glimten i ögat. Hon är sårbart vacker på något vis.

Kaite väljer ofta att klä sig i skära färger. Bortsett från deras enligt mig tokiga religion så har hon en enormt bra stil, lite annorlunda och egen. En favorit är den outfit med den skära
Armani Privé-blusen, som hon hade på Nino Restaurant dagen innan bröllopet med Tom, och kjolen som hon hade när hon var ute och shoppade i Paris i december förra året. Den är riktigt classy!

Ny vecka nya möjligheter

106088-75
Bild: mintandvintage.com

Ja, jag vet, visst e de kul med uppdateringar? Spännande vecka väntar med en massa jobb, nöjen och till sist födelsedagsfirande för världens bästa D!!! Den där grejen jag pratade om i förra inlägget var den här söta blusen från
Mint & Vintage som flyttar hem till mig i veckan. Jag har spanat på den ett tag och hoppas nu på att den blir perfekt med ett rött smalt litet skärp och en riktigt snygg snäv pennkjol!!!

Bedårande Betsey

image81
Bilder: style.com

Dessa kreationer kommer nog att bli föremål för riktiga must-haves hos många fashionistas världen över. Jag kan bara säga en sak, bedårande!!! Plus att jag också inspirerats och har bestämt mig för att satsa på den där gjejen. Vi får se om den finns kvar ;-D  Se och njut!

Mac chromeglass - special edition

image82
Bild: maccosmetics.com

Lyckan var total när jag i veckan gick förbi MAC och såg mitt absoluta favoritgloss "Chromeglass", endast Special Edition, har kommit in igen!!! Den här gången finns det i många olika rosa nyanser, jämfört med förra årets korall. Konsistensen, färgen, skimret, smaken är helt underbar, det perfekta glosset helt enkelt! Ganska dyrt dock, 195 kr får man ge för att glossa..