Frozen Strawberry Daiquiri

106088-93 Just nu är favoritdrinken/efterrätten Frozen Strawberry Daiquiri. Hade tjejmiddag i onsdags och den uppskattades som så här: "Gu vad gott, det här smakar ju som saft.."

Lördagen i ära bjuder jag på receptet:

2 pers

½ lime
ca 10 frysta jordgubbar
jordgubbs-monin efter smak
1 msk fruktsocker
6 cl rom


Det krävs en bra mixer för ett lyckat resultat. Mixa ihop allt och servera i cocktailglas och avnjut i goda vänners lag!

Because I said so

106088-92
Bild: imdb.com

Ja, jippie, äntligen kommer det en tjejfilm! Sedan The Holiday så tycker jag att det har varit torka på just romantiska komedier som är min favoritgenre. Filmen som översatt heter Tre Systrar och en Mamma har biopremiär om lite drygt en vecka på SF Bio. Diane Keaton är en av mina favoritskådespelerskor, hon gör succé i bla Somethings Gotta Give.

Gorgeous flower blouse

image90
Bild: stylefinder.com, netaporter.com

Lagom nu när våren börjar titta fram så är den här härliga blusen Flower Print Blouse, från Matthew Williamsson, £ 500,  en riktig favorit! Finns bla på Stylefinder.

För en tjej med lite mer former som jag, så är ett par Citizen-jeans idealiska! Finns bla på MrsH för 2395 kr. De har en mycket snygg och skön passform, och det är mina absoluta favoriter bland alla designerjeans. HM-jeans funkar också bra för mig som ett budgetalternativ!

Dessa underbara skor, Habit Platform Sandals, Carvela by Kurt Geiger  £ 70, är något jag gärna skulle ha i vår, hoppas på att hitta ett par liknande, eller varför inte slå till på dem!

På tapeten

image88
Bild: oasisstores.com, stylefinder.com, accessorize.com

Den här underbara blå klänningen Bow cocktail taffeta dress från Oasis, £ 65, tror jag blir svår att motstå för min del i vår!

Blev också förälskad i de gula skorna från KG by Kurt Geiger. Finns på den nyöppnade siten
Stylefinder för £ 70.
Väskan, £ 35, från Accessorize är en fantasifull accessoar!

Den vita scarfen, £ 18, också från Accessorize är skön att svepa över axlarna.

Amit Paul - Stay

image84Den här killen har defenitivt talang! Han jobbar just nu på sitt album och den första singeln "Stay" släpptes nu i februari. Det märks att musiken är gjord av proffessionella musiker, musiken är gjord med känsla och talang! Singeln Stay skulle mycket väl kunna vara en themesong till en schysst amerikansk tv-serie om college-ungdomar, den känslan får jag när jag lyssnar på den, och jag drömmer mig bort och tror att jag är tonåring igen!!! Amit, detta kommer att gå galant, jag ser fram emot nästa singel!

Bild: deadfrogrecords.com

Hälsofavorit - det magiska teet

Bild: yogitea.com
Inköpsställen: Hälsokostbutiker
Källor: Jobbar som hälsokostrådgivare

Den perfekta datorväskan

106088-78
Bild: knomobags.com

Tentapluggandet är i full gång och en av mina pluggkompisar har en superchic Knomo Bag, modell Teeli 15" till sin dator, som jag måste tipsa om! Datorväskorna går att köpa i deras webbshop från UK och på Apple Store i Sverige. Priserna för väskorna ovan sträcker sig från ca 700 kr för Slim 15", 1490 kr för Teeli 15"coch 1950 kr för Samara 15". Samara verkar tyvärr inte finnas i Sverge, men modellen Carmila 15" är snarlik.

De har också två stycken ursnygga väskor i rött, en för den lite mindre datorn, Kiki 12" och sen Quetta 15". I´m in love!!!