Jag testar: Nougat Body to Home

image158
För en dryg månad sedan fick jag äran att prova två av
Nougat London Body to Homes nya produkter. Conditioning Body Soufflé och Sumptuous Sugar Scrub, båda i den ljuvliga doften Tuberose & Jasmine. Nougats produkter ger en mycket lyxig boudoir-känsla. Bodysoufflén med malva- och vetegroddsolja doftar inte bara underbart, den återfuktar också riktigt bra utan att kladda som den utlovar. Perfekt innan en utekväll om du vill dofta som en prinsessa! Sugarscruben är en torr scrub baserad på socker, olivolja och parraffin som är en mineralolja. Jag är emot mineraloljor, så där faller tyvärr Sugarscruben.

Sugarscruben vet jag inte något inköpsställe på än, men Bodysoufflén finns att köpa på Accessora fast med skimmer för 225 kr.

Tack än en gång gulliga Annelie och Lisa för de ljuvliga produkterna!

Inredningstidningen Hem & Antik

image157
Efter en runda på stan och en fika med gulliga
Johanna Modeskytt så hittade jag ett nytt nummer av min absoluta favorittidning Hem & Antik! Den har alltid underbara och inspirerande reportage, speciellt för mig som älskar stilen! Nu är det dags att njuta av det nyaste numret med grönt te och en skål mango, mums!

Bild: hemochantik.se

Juicy kan sin sak

image155
Juicy Couture vet hur man får alla flickor på fall. Har länge spanat på denna ljuvlighet, kan den vara den perfekta Alla hjärtans-dags-presenten till mig kanske ;-D Finns på Mrs H för 995 kr.

Vanity fairs hollywoodnummer

image154
Oh my! Det är sådana här saker som gör att man får inspiration att blogga! Vilket omslag! Älskar den här stilen, och om jag fick välja så skulle alla gå runt i sådana här underbara skapelser hela dagarna!

Bild från:
Ebbas blogg