Love love love Larua Mercier

Jag bara tokälskar Laura Mercier!!! Hennes produkter är så underbara! Men om jag bara får jag välja en favorit så är det läppstiften. De finns i 4 olika varianter, och jag tycker bäst om stickglosset som har rund hylsa som här på bilden. Det är ett transparent läppstift som ger otroligt mycket fukt och samtidigt en fin färg med en skimrig finish. Doftar ljuvligt av lite vanilj! Finns på Cow Parfymeri på NK och Mäster Samuelsgatan 9.


Den bästa primern

Helt otroligt att jag fortfarande har besökare här, trots att jag inte skrivit nåt på ett år!!! Jag fick i alla fall lust att lägga upp lite sminktips, då jag har hittat massa nya favoriter på sistone! Denna primern, Too faced primed & poreless primer är den bästa primern jag har testat hittills, finns bla på PUB och eleven.se och kostar ca 350 kr.  En bra primer är ett måste för att man ska få ett jämnt och fint resultat av sin foundation. Sminket fäster bättre och håller längre. Denna ger dessutom ett fint skimmer utan att bli för glansig. Jag använder den tillsammans med Diors Mineralpuder.

 

Just nu finns primern på bellme.se för 289 kr. Ett hett tips!

 

Hoppas allt är bra med er där ute, vill ni läsa mer av mina tips, fast i form av mat och vin, kika in på Vinbloggen!  Ha en fin dag! Kram Mary :)