Mina sminkfavoriter

Vi blev utmanade av Rooni att visa vårt "perfekta smink" så här kommer mina favoriter:

Mina sminkfavoriter
Bilder lånade från: eleven.se, bodyshop.se, mrsh.se,
hm.com, isadora.se, mac.com, hqhair.com


1. Blev inspirerad att testa Lancomes Color ID, och jag måste säga att jag är glatt överraskad! Den lever upp till dina förväntningar! Rätt så dyr, 365 kr, men den sitter bra och ger en naturlig yta!

2. Den bästa concealern jag har testat är MACs concealer Studio Finish. Den funkar jättebra att dutta ut under ögonen för en piggare look! Jag har även den omtalade YSL touch eclat, men den här täcker bättre. (Har torr och känslig hy eller blandhy).

3. Har länge trott att en dyrare mascara är en bättre mascara, tills jag frågade min kusin hur hon fick så fint och naturligt intryck på sina fransar. Hon använde Isadoras Build Up Extra Volume Mascara. Aldrig mer kladdig applicering! Fördelar sig så fint. Man får jobba utifrån och in, för att fransarna ska hålla sig böjda. (Har tjocka ögonfransar).

4. Detta är den bästa ögonfransuppböjaren jag testat, och jag måste böja mina fransar om jag vill ha dem fina. Denna köper man billigt på Etos. Inget mer krångel att få fin böj! (Har tjocka ögonfransar).

5. Ett riktigt budgetfynd är HMs eyeliner/kajal. Kostar 29:50 både på nätet och i butik! Lätt att applicera och sitter bra!

6. Detta bronzpuder lever upp till sitt namn. Elizabeth Ardens Sun Goddess bronzing powder har en makalöst fin glow. Utan skimmerkorn. Lämnar en slät fin skimrig yta.

7. En till skimmerprodukt (jag gillar skimmer ja..) som är fantastisk är ModelCo´s Luminosity i färgen champange. Har du alltid undrat hur stjärnorna får sådan perfekt skimrande hy? Finns på MrsH och kostar 395 kr, kan användasi dekolletaget, på benen, axlarna, kinderna...

8. Från samma märke hittar du det perfekta lipglosset. ModelCo´s Ultra Lipgloss i färgen Watermelon  för dig till exotiska breddgrader! Smakar gott, sitter skönt och mjukar upp. Du känner knappt att det sitter där förutom den goda smaken! Finns i fler exotiska färger och smaker, Berry, Guava, Passionfruit... Mmm...

9. För en dryg vecka sen hittade jag mitt favoritläppstift. Inga märken har hittills kunnat leverera ett läppstift som sitter bra, smakar gott (frukt, vanilj) och dessutom har en skön konsistens. Body Shop har lyckats! Jag har No15, se bilden intill!

10. Detta är årets besvikelse: Detta ljuvliga, snygga, goda (vaniljsmak), sköna skimriga gloss är Special Edition från MAC. Chromeglass i färgen Show Coral. Jag har aldrig varit så besviken. Det finns inte ens andra färger i sortimentet. Den finns inte.. Självaste konsistensen var den bästa, plus att den sitter bra utan att den känns. Detta är skandal enligt mig. Jag kan förstå om det kommer färger för säsongen, men hur kan de inte ha den konsistensen i sortimentet? I andra färger... Vad som helst!

11. Favoritsminket i sminkjungeln är nog Rouget! Ser så piggt och fräsht ut med ett fint rouge! Favoritmärket när det gäller rouge är Face Stockholm. Bra pris, så man kan köpa många många.. Se nedan!

Skuggor






























Överst från höger: Venus, Ginger leaf, Gecco, Lovely linnea, Muffin, Diva, Pink metal,
Sepia, Glam, Flip och Cashmere.


Mina favoritögonskuggor kommer från MakeUpStore. Jag tycker att de har bättre pigment och skimmer än i Face Stockholms skuggor. Bra pris också! Har hittat ett nytt märke som kan täknas konkurrera, Smashbox, men de är mycket dyrare och jag vet inte om det är värt det. MakeUpStores skuggor håller hur länge som helst och samlingen växer hela tiden!!!

Rouge
Överst från höger: Simplicity, Aura, Worship, Devoted, Heat, Celestial och Vision.

Favoritrouget kommer från Face Stockholm som sagt. Den mest använda är den som har gått sönder, i färgen Devoted. Här har också Smashbox en hel del ljuvliga färger!!!

Kommentarer
Postat av: rooni

jätte snyggt :)
nummer 8a har jag aldrig provat.

Postat av: Mjuk

rooni: Tack, kul att du tycker det ;-D

2006-09-25 @ 16:37:04
URL: http://marysfavoriter.blogg.se
Postat av: Amanda

Lancomes foundation är en av de bästa jag också testat! =)

2006-09-25 @ 18:24:51
URL: http://shopping.blogg.se
Postat av: Mjuk

Amanda: Ja, eller hur! Är lite sugen på att testa Armanis sortiment också.. Ska tydligen vara superbra kvalitet på sminket ;-D

2006-09-25 @ 18:45:39
URL: http://marysfavoriter.blogg.se
Postat av: Petra

Åh, massa härligt smink!

2006-09-26 @ 08:03:46
URL: http://shecity.blogg.se
Postat av: Mjuk

Petra: Ja, härligt ska de va, och man får aldrig nog ;-D

2006-09-26 @ 15:26:00
URL: http://marysfavoriter.blogg.se
Postat av: Jonna

Hej en bra Make Up & modetrend rik blogg har du. bra där!
/J.Olsson

2006-09-27 @ 07:52:40
URL: http://skinnyjo.blogg.se
Postat av: Mjuk

Jonna: Åh, tack så mycket! Vad kul att höra! Gillar att dela med mig av mina favoriter ;-D

2006-09-27 @ 14:17:52
URL: http://marysfavoriter.blogg.se
Postat av: MakeUpYourMind

Vilka fina rouger du har.

2006-09-27 @ 21:56:51
URL: http://www.makeupyourmind.webblogg.se
Postat av: alex2

Jag tycker om både face & make up store, har aldeles för många ögonskuggor därifrån, läskigt mycket pengar.^^

2006-10-04 @ 22:12:56
URL: http://www.alex2.webblogg.se
Postat av: Mjuk

MakeUpYourMind: Tack, älskar dem allihop ;-D

alex2: Kul att du också gör det! Kan man ha för många ;-D (Ok, håller med om att det blir mycket pengar, men de håller ju så länge också)

2006-10-15 @ 23:20:32
URL: http://marysfavoriter.blogg.se
Postat av: amanda

Åh jag älskar också make up stores ögonsksuggor, men har inte i närheten av så många som du äger!

2006-11-10 @ 12:41:33
URL: http://aaamanda.webblogg.se
Postat av: Mjuk

amanda: Hihi, ja, de är verkligen underbara!!! Än är det inte försent, har samlat några år ;-D

2006-11-10 @ 15:07:06
URL: http://marysfavoriter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback