Nougat london body to home

image140
Bild: nougatbodytohome.com

Jag läste hos
Bjooti att Nougat London body to home, kommer att börja säljasAccessora i nästa vecka. Detta är en glad nyhet för mig, då Nougat London är ett av mina absoluta favoritklädmärken! Har massa fint i garderoben därifrån, bla en brudtärneklänning, silkeslinnen, och en jättefin kjol med stjärnor på! Älskar Nougat London för deras naturnära material och kvinnliga design! Klädmärket finns bla på Wink i Sturegallerian.

Body to home-kollektionen har en ljuvlig design, precis som kläderna, och doftar feminint och fruktigt med toner av persika, jasmin, hyacint, sandelträ, vanilj och mysk. Sounds lovely to me!

Tips: Besök de trevliga tjejerna i Accessoras showroom & butik på Arbetargatan 29 på Kungsholmen. Där kan man känna och dofta på alla härliga produkter som säljs i webbshopen.

Kommentarer
Postat av: rocketqueen

Hej hej! Du det är härliga grejer! Måste hålla utkik. :)

Postat av: Mjuk

rocketqueen: Hej! Härliga grejer i snygga förpackningar, kan det bli bättre ;-D

2007-12-02 @ 22:40:17
URL: http://marysfavoriter.blogg.se
Postat av: Louise

Hej ! Håller med dig , Nougat London gör otroligt kvinnliga kläder som man verkligen känner sig sensuell i . Och hudvården doftar underbart . För alla vi som bor på västkusten kan jag tipsa om att "Mandeline på Möe" i Munkedal , Stalevägen 83 , säljer både Nogat Londons kläder och Nougat body to home .

2008-04-17 @ 13:29:07
Postat av: Mjuk

Louise: Åh, vad kul att du också gilla märket!!! Ja, produkterna är sannerligen härliga också! Vilket bra tips, hoppas fler får ta del av det, det tackar vi för ;-D

2008-04-24 @ 01:40:37
URL: http://marysfavoriter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback