Julgodis

image149
Min svärfamilj har en tradition då vi träffas och gör julgodis tillsammans. Då brukar vi bland annat göra chokladpraliner, mintkyssar, marsipantomtar och chokladkola. Det är ett väldigt trevligt tillfälle att träffas och skapa julstämning och umgås! Det här kakfatet kommer från Koziol och vore inte dumt att dekorera med alla godsaker som blir klara ikväll!

Zara Home

image148
Zara Home finns det underbara inredningsprylar som skapar härlig julstämning. Linjen finns bara på nätet, och vi är en av de 13 lyckliga länder som får handla i webbshopen! Kika in och inspireras!

Nyårsklänning - Lyx och Mellan

image146
1. Axelbandslös klänning Ann-Sofie Back, £335 Browns fashion. 2. Rosa silkesklänning Lanvin, Browns fashion. 3. Brokadklänning Vera Wang Lavender, £305 Netaporter. 4. Organzaklänning Hera, £305 Netaporter. 5. Organzaklänning 3.1 Phillip Lim, £540 Netaporter. 6. Silkchiffongklänning Notte by Marchesa, £595 Netaporter.

image145
7. Satinklänning, £85 Oasis. 8. Paljettklänning, £65 Oasis. 9. Viskosklänning Kate Moss, £ 60 Topshop. 10. Paljettklänning 20-tal, £95 Oasis.

Glamour Girl

image142
Mönstrad klänning 3.1 Phillip Lim, £450, Browns Fashion
Hjärtformad clutch £45, Accessorize
Fjäderdiadem £180, Accessorize
Lyckoberlock Juicy Couture, 595 kr Mrs H
Eau de toilette Laura Ashley, Oriental rose £30

Bild: brownsfashion.com, lauraashley.com, mrsh.se, accessorize.com

Cashmere Mafia

Cashmere Mafia hade premiär i USA förra veckan, och jag kan knappt vänta tills vi får se avsnitten här i Sverige! TV3 har köpt rättigheterna till serien och kommer troligtvis att sändas nästa år. Här är en sneak-peak!


Uppdatering: Tv-serien bjuder på riktigt bra underhållning, helt klart en favoritserie!

Nougat london body to home

image140
Bild: nougatbodytohome.com

Jag läste hos
Bjooti att Nougat London body to home, kommer att börja säljasAccessora i nästa vecka. Detta är en glad nyhet för mig, då Nougat London är ett av mina absoluta favoritklädmärken! Har massa fint i garderoben därifrån, bla en brudtärneklänning, silkeslinnen, och en jättefin kjol med stjärnor på! Älskar Nougat London för deras naturnära material och kvinnliga design! Klädmärket finns bla på Wink i Sturegallerian.

Body to home-kollektionen har en ljuvlig design, precis som kläderna, och doftar feminint och fruktigt med toner av persika, jasmin, hyacint, sandelträ, vanilj och mysk. Sounds lovely to me!

Tips: Besök de trevliga tjejerna i Accessoras showroom & butik på Arbetargatan 29 på Kungsholmen. Där kan man känna och dofta på alla härliga produkter som säljs i webbshopen.