Inredningsbutik i Göteborg

Jag har hittat min absoluta favoritbutik i Göteborg, nämligen Grönbergs Interiör. Det kanske är tur att butiken ligger i over there, för annars skulle jag nog bli ruinerad varje gång jag gick in där. Jag har nog aldrig sett så många fina saker på ett och samma ställe. Blev så hänförd när jag var där inne att jag inte kunde handla någonting.. Jag kände att jag var tvungen och samla mig och göra ett återbesök vid tillfälle, hihi! Nu är det fredag och då får jag passa på att önska en triktigt trevlig helg!

Måånga fina blomsterarrangemang!


Glammigt bohemiskt. Fransk budoir-style!


A girlie girls heaven!


Massa fint julpynt!


Den perfekta nyårskläningen

Åh, vad länge jag har suktat efter den här klänningen! Undra om det är en tillfällighet att alla mina favoriter kommer från Juicy Couture? Det är verkligen den perfekta nyårsklänningen! Dock lite utanför min nyårsbudget, men det tåls att drömmas!

Idag var jag iväg på pressvisning hos Patriksson PR, har kikat på vårkollektionen för Accent, Don donna och Rizzo. Jag måste säga att där fanns en massa favoriter att hämta. Både snygga och sköna skor väntar till våren med bla inspiration från rivieran. Det gillar vi! Bilder kommer!!!

Bild: nelly.se

Den perfekta gardinen..

OMG, jag har hittat de perfekta gardinerna till köket på landet! Tack Amy von Sydow!!! Från Designers Guild kommer det här otroligt söta mönstret! Hur snyggt kommer det inte bli!

Sen ska jag sätta upp hyllor á la Leilas kök...

...som ska proppas fulla med härligt pastelligt porslin och kakburkar.

Bilder: Amy von Sydow, tv4.se och alltommat.se

Ljuvligt vackert porslin


Areus

Ivorie Breakfast cup & saucer

Villeroy & Boch har så mycket ljuvligt vackert porslin. Jag fullkomligt älskar porslin i alla dess utformningar, skulle kunna beställa halva sortimentet om jag fick (!) Jag är extra svag för klassiskt porslin.. Här har ni lite ögongodis som iaf jag njuter av!!!

Lovely musicevening

Har haft en helt lovely evening med min kära syster! Sambon är iväg på andra bestyr och det jag uppskattar mest här i världen är en musik och vinkväll med min sis! Vi har så mycket att ge varandra, för vi uppskattar verkligen var och ens musiksmak, den är så olika men ändå så lika! Här får ni en riktig favoritparty-dänga med helt galet sköna bastoner enligt mig, snart fredagen till ära dessutom! Swing with me baby - Jessica Simpson

KRAMIS, ha en lovely fredag, för det ska jag ha! Tjing!