Dahlior

image163
Måste visa de vackra Dahliorna som jag köpte till mamma i veckan! Flowers makes me happy!

Marys Mat & Vintips

Min vinblogg har bytt namn till Marys Mat & Vintips, men behåller adressen! Det kommer bli mer vikt på både mat & vin! Kika in och kolla på mina vintips till grillen!

image162

SATC premiär i London

image161

Wohoo!!! Nu börjar det närma sig på riktigt! Igår hade SATC-filmen premiär i London och våra fyra tjejer var på plats! Tycker att de var fab allihopa, SJPs klänning var originell och hon var lika tjusig som vanligt! Snart är det Sverige-premiär, vi får snällt vänta till den 20 juni. Då är det Cosmos som gäller gils ;-D

Bild: Bulls/Veckorevyn

Nya avsnitt av Leila bakar

image161
Åh! Min favorit-matguru
Leila Lindholm har äntligen massa nya avsnitt att bjuda på. På onsdagar kl 21.00 i Tv4+ får vi ta del av hennes härliga bakning igen. Saknar dock Leilas mat med alla underbara middagstips. För er som missat hennes ljuvliga mat och bak så kan man kika på gamla avsnitt på Tv4 Anytime. Här är också hennes blogg.

Bild: leila.se

Amy von Sydows nya blogg

image160
Ebbas syster Amy von Sydow har börjat blogga på Veckorevyn! Amy är verkligen en FAB Mama, och jag ser fram emot hennes läckra recept och shoppingtips från Philadelphia. Omåttligt söta dottern Kitty får också vara med!

Bilder: Amys blogg